Müller Kinga üzente 13 éve

Kedves Teri!
Én is nagy állatbarát vagyok úgyhogy nagyon együttérzek most Önnel!
Én azt tudom tanácsolni,hogy amennyire lehetséges mindig legyen Ön mellett szorosan a kutyus vagy ölben és nagyon szeretgesse.A szeretetenergia csodákra képes!Higgyen benne!!!Simogassa ölelgesse!Vizuálja,hogy a hatalmas isteni szeretete körbeöleli a kutyust és gyógyítja.Az Ön közelsége nagyon fontos,az aurájából sok energiát tud nyerni a kutyus.Itt nem hiszik,hogy Ön dilis lenne,ne aggódjon! :-) Mindenkiben ott a gyógyító erő.
Jobbulást kívánok és sok erőt ill.kitartást!

Válasz

Járási Terézia üzente 13 éve

Kedves Beszélgetők!
lelkileg elég nehéz napjaim vannak, kétségbeesett küzdelmet folytatok, hogy a daganatos kutyám megússza az újabb műtétet, és főleg minél később kelljen örökre elaltatni. Nem tudnék én kézrátétellel v. bármi ilyesmivel energiát adni neki?
Nem vagyok fenomén, de tudnék hinni benne, hogy így segítek neki. Olvastam, hogy ilyesmi lehetséges. nem vagyok dilis, csak bármire hajlandó - a kutyámért
Teri

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 13 éve

Ha az ember mikor fiatal nem ügyel az érzelmeire amitől később problémái lesznek erre nem tanítja meg a gyerekeket senki.Jó ha tudjuk vagy kezelhetetlené válik a meg zabolátlan érzelmek vagy tönkreteszi a lelket.Nagyon nehéz az önkontroll,de ha nem munkálkodunk az érzelmeink felett,csúnyán megtréfál.És hogyan kell jobbá válnunk magunk érdekében?Ami ezotéria vagy maga a Bibliautat mutat.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 13 éve

Ha elsajátítod azokat amit csak megközelítőleg írtam a többi lépést magától érthetőnek érzed.Ha nem teszel semmit nem kapsz cserébe semmit.Ahhoz,hogy felszámolni tud a fájdalmakat kell az ismeret.Én úgy olvastam,hogy engrambankban kell felismerés által hozni a sérelmeket mert ott oldódik fel a felettem író fekete doboznak írta az érthetőség kedviért.Jó ha van aki segít.Változni akarsz nem?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

most olvasom Bert Hellinger: Felismerni ami van című könyvét és kiragadtam belőle egy részletet.
"Van egy fajta boldogság, amilyet az önfeledten játszó gyermekek élnek át. A szerelmesek is boldogok. Mindez nagyon szép. De az emberi kiteljesedést nem az ilyen típusú boldogságok jelentik. Hanem a mindenséggel alkotott harmónia, beleértve a szenvedéssel vagy a halállal alkotott harmóniát is. Az ember ettől válik igazán összeszedetté, ettől lesz nagy lelki fajsúlya, ettől lesz igazán kiegyensúlyozott."

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

szokták volt mondani: pro és kontra ugyanabban a hajóban evez.
köszönöm az okító, figyelemfelkeltő soraid. :)

de ez most, hogy jön a kineziológiai témához?

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 13 éve

Mária:Ne es túlzásokban,ne csapd be magadat,ne irányíts másokat,ne bíráskodj,.Ugye ismerősek ezek ha nem kezdtél bele akkor kezd el.Ezek benne vannak a Bibliában is és azért írták,hogy megtaláld a lelki békédet .Tanuld meg szeretni tisztelni becsülni magadat.Ehhez idő kell mire kifejlődik benned e magnak a csirája.Az ember minden másra fodrit időt csak magára nem nem is ismered magad.Onnan tudod felismerni,hogy vannak előítéleteid amikor nézel egy filmet és a véleményedre figyelsz ha ezek már nem lesznek alakul a tudatod.Ismerd meg magadat,hogy milyen vagy, amin nem tudsz változtatni attól még szeretheted azt aki vagy.És emlékszel milyen voltál gyereknek?Na légy olyan .Érdekelt a szomszéd vagy a másik ember,hogy milyen?Olvasd el a Mátétól a János evangéliumától a Bibliát út a jósághoz ami lehetsz és ne arra gondolj másoknak lesz ez jó mert ez teérted van mert akarod .Megismered a jóság jó pajzs megvéd a rossztól.Szeretettel.

Válasz

androméden üzente 13 éve

ha figyeled ezt az oldalt akkor elég egyértelmű a válasz..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

azoknak az emberek akik nem sportolhatnak vagy egyszerűen semmi kedvük a sporthoz, mit javasolnál? mivel tegyék rendezettebbé egészségesebbé magukat, a test+lélek+szellem trióját?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

a sport nagyon jó dolog valóban. a marsikus energiák elégetésére kitűnően alkalmas. sőt bizonyos rendre fegyelemre szoktatja, tanítja az illetőt. de mit kezd egy sportoló akkor, ha függőségel vagy fóbiával, rögeszmével küzd? az agyban lakoznak az emlékek, a már megélt dolgok. ha valamilyen oknál fogva két rész között az információ adás nem működik megfelelően, azaz rövid úton, hát kénytelen hosszabb úton eljutni oda ahová kell, hogy eljusson. ez információ vesztéssel is járhat...ebben az esetben jó rendbe tenni az információs pályákat.

Válasz

androméden üzente 13 éve

csak azért kérdeztem mert pl a sport is fejlesztheti a test-l-sz triót, meg minden egyéb..az h az agyban kell rendet rakni azt jelenti h az ember egóját rakja rendbe? mert a tudatot nem az agyban kell keresni..az agy csak közvetítő szerepet lát el

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

mindenoldalúan közelíti meg az egyént. nem elszigetelten, hanem a kapcsolatrendszerével együtt. Foglalkozik a testtel, a lélekkel, a gondolkodással, s ezeket hozza harmóniába, egyensúlyba. Sőt, a legújabb kutatási eredmények az agyban való rend csinálást is meghozzák.
Amikor az ember elkezd önmagáért felelősséget vállalni elengedhetetlenül fontossá válik számára az egyensúly megtartása, önerőből. Tehát már nem lesz szüksége a segítőre.

Válasz

androméden üzente 13 éve

TEST-LÉLEK-SZELLEMI szintek közötti egyensúly fenntartása és a képesség fejlesztése.
és ez mit takar? lehetne kicsit bővebben?köszi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Shamaniac,

nem látom az energiákat. Csak érzem őket. Ezeket az érzéseket izomteszteléssel tudom ellenőrizni.
Holiszitkus képességfejlesztés alatt én ezt értem: TEST-LÉLEK-SZELLEMI szintek közötti egyensúly fenntartása és a képesség fejlesztése.

Válasz

androméden üzente 13 éve

KEdves Mária,

te profi kineziologus vagy gondolom, látod-e a páciensek energiáit is akár? a holisztikus képességfejlesztés mit takar?
köszönöm

Válasz